Buenos dìas


Aurinkoinen huomenen toivotus Los Bolichesin aamusta.

Matka sujui muitta mutkitta ja Espanjassa ollaan.
Lento meni ihan hyvin ja kiitos loistavien ohjeiden, pääsin paikallisjunalla jouhevasti Malagasta Los Bolichesin pysäkille.
Plintti tuntui painavan ainakin tonnin, vaikkei kävelymatka ollutkaan kartalta katsottuna kovinkaan pitkä. Seuraavalla kerralla kun lähden maailmalle hieromaan, plinttikassissani renkaat:)

Ensimmäiset päivät ovat olleet sangen mielenkiintoisia. Uusia ihmisiä, paikkoja ja asioita.
Jokainen tapaamani ihminen on ihana ja ensimmäiset poskisuudelmatkin on jo vaihdettu, kuten siis maassa on tapana.

Los Boliches on yhden junapysäkin päässä Fuengirolan keskustasta, arvioni mukaan noin kilometrin matka. Fugeen asti en ole vielä ehtinyt.
Asuntoni Hostal Nevada sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn "junakadun "varrella. Loistava sijainti. Työpaikalle, Sofia opistolle matkaa vain 400m.



Sofia opistolle mennessäni vastaanotto oli mukava. Toiminnanjohtaja Minna Kantola sekä opistosihteeri Miguel Pradas Lindèn ottivat opiskelijan avosylin vastaan.

Opistolla on lisäkseni kaksi liikunnanohjaajaopiskelijaa Kajaanista, Salla ja Mikael. Pohdintaa heidän kanssaan on tehty, jotta voimme hyödyntää toistemme osaamista asiakkaiden ohjauksessa ja neuvonnassa.

Opiston kurssivalikoima on monipuolinen ja laaja. Harmikseni, syksyn kurssit starttaavat vasta lokakuulla ja itsehän lennän jo lokakuun ensimmäisellä viikolla pohjoiseen takaisin.
Tutustuminen opiston tapoihin ja toimintaan on siis alkanut. Takana nyt kolme päivää, joten aikaahan vielä on.

Opisto on auki maanantaista perjantaihin. Oma vastaanottoni on neljänä päivänä viikossa maanantaista torstaihin. Perjantai on opiskelupäivä, joihin on suunnitteilla mahdollisia yritysvierailuja, hierontavierailuja sekä anatomian kertausta!




Opistolta järjestyi oma työhuone, jossa saan ottaa asiakkaita vastaan.
Ensimmäisenä suunnittelin mainoksen hieronnasta, jota jaetaan flaierina ja lisäksi se on myös opiston facebooksivuilla.
Ajanvaraus on tehtynä, kiitos Miguelin.
Asiakasaikoja on viisi päivässä. Ajat ovat tunnin pituisia ja niihin sisältyy alkuhaastattelu, tutkiminen ja mahdollinen hoitosuunnitelma, mikäli asiakas niin toivoo ja on mahdollisuus jatkokäynneille. Esitietoja ja suunnitelmaa varten tein oman kaavakkeen.
Palautetta varten käytössäni on opiston oma palautekaavake.

Ensimmäiset asiakkaat on jo hierottu. Ajanvarauksen toivon täyttyvän, jotta kokemus hierojan arjesta toteutuu.

Lämpöön on vielä totuttelemista, näin Pohjolan neitona:)
















Kommentit

  1. Loistavaa, että olet jo päässyt hyvään alkuun näin nopeasti! Työyhteisösi siellä kuulostaa mukavalta, jatkossa olisikin kiva kuulla miten muiden opiskelijoiden kanssa hyödynsitte moniammatillisuutta yhteistyössänne.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hola

Lähtö lähellä