Hola




Lämmin tervehdys Los Bolician illasta.

Tekniikka on hieno asia. Tässä kohtaa on nöyrtyminen ja todettava että kuva ei nyt vaan käänny:)


Toinen viikko on siis takana ja opiskelija on päässyt hierojan arkeen. Ajanvaraukseni on täyttynyt, joten asiakkaita on täydet, viisi per työpäivä.

Olen siis kerännyt asiakkailta esitiedot, joista saan tehtyä koonnin työssäoppimen päätteeksi. Tämän hetkisen kokemuksen perusteella, idea on ollut hyvä ja toimiva. Kaavakkeen pohjalta on ollut helppo keskustella asiakkaan terveydentilasta ja toiveista hieronnan suhteen.

Haasteellisia hoitotilanteita ei vielä ole eteen tullut, mutta sitäkin olen miettinyt. Onko kuitenkin mielekkäämpää tehdä käytännön harjoittelua, jos ammattilainen olisi käytettävissä? Henkilökohtaisesti minulla on ollut hyvä tuuri. Asiakkaana käy hieroja ja hän on kertonut omia kokemuksiaan sekä jakanut käytännön vinkkejä. Uusia otteita on siis opeteltu, ammattilaisen ohjaamana.

Suurimpana haasteena on oma erkonomia. Matkaplintti kun on mitä on. Viikon työn päälle kävin itsekin hierojalla, joka on tässäkohtaa työkykyä ylläpitävää hoitoa. Hieronta oli mukava kokemus.


Onhan täällä muutakin tehty, kun vain hierottu.


Fuengirolan kaupunki valmistautuu lokakuussa pidettävään feria-kaupunkijuhlaan ja järjestää maksuttomia sevillanas-tanssikursseja.

Ensimmäisellä tanssitunnilla on käyty, kämppiksen Susannan kanssa. Ei oo helppoa! Tapahtuma oli ihastuttava. Joukko tanssinystäviä lämpöisessä Espanjan illassa. Vielä ehdin muutaman tunnin harjoittelemaan muiden mukana ennen kotiin paluutani.





Aurinkorannikon Naisten Pankki osallistui hyväntekeväisyyskävelyyn jo neljättä kertaa peräkkäin.
Tänä vuonna mukana olimme myös me, kämppikset Anniina, Susanna ja allekirjoittanut.

Mukavaa oli nähdä suomalaisia leidejä aamukävelyllä hyvän asian puolesta.




Kaiken kukkuraksi, pääsin tutustumaan keskiaikaan Espanjalaisittain. Sohail-linnalla järjestettiin Mercado Medieval, keskiaikaiset markkinat.

Markkinoilla oli tarjolla keskiaikaisia ruokia ja juomia. Toki, ostettavaakin oli tarjolla, mitä upeampia koruja ja käsitöitä muun lisäksi.
Suurimman nautinnon tuotti säkkipillillä soitettu musiikki ja lähes satumainen tunnelma.

Asuntomme sai uuden tulokkaan Hannan, joten nyt on koko huoneisto täynnä Pohjolan Neitoja.

Kommentit

  1. Hyvinhän se tuostakin käy ilmi :) ja lukija saa taukojumppaa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Buenos dìas

Lähtö lähellä