Buenas tardes

 Lämmin tervehdys Andalusian illasta.

 Työssäoppiminen on edennyt jo viikkoa vaille valmiiksi. Ajankulku on yllättänyt. Alkuun ajattelin että edessä on pitkä viisiviikkoinen, mutta toisin tässä näköjään käy.

Opistolla hieronnat ovat sujuneet hyvin. Asiakkaiden innokkaan kuntoilun ja liikkumisen johdosta, on alaraajojen hieronnat nouseet  ykköseksi.
Kehonhuollon ohjaus ja venyttelyiden huomioiminen on selkeästi hoitotapahtumassa mukana.

Liikunnanohjaaja-opiskelijoiden kanssa teemme yhteistyötä ja otinkin personal trainerin mukaan kuntosalille,jotta sain kokemuksen heidän ohjauksestaan ja työn sisällöstä. Saliohjaus oli hyvä ja monipuolinen, mutta ohjaukseen ei sisälly venyttelyä tai ohjeistusta sen itsenäiseen toteuttamiseen.
Joten, osa asiakkaista saa kuntosaliharjoittelun jälkeisen kehonhuollon ohjeistuksen kauttani.
Mukava on ollut ohjata myös muutamia asiakkaita ohjaajien pakeille, jotta kuntosalille on saatu yksilöllinen ja tarpeen mukainen harjoitusohjelma.

Muutama oivallinen kielikylpykin on koettu. Sain espanjankielisen asiakkaan ja hänen kanssaan käytimme tulkkia, jotta hieronta saatiin asianmukaisesti hoidettua. Toisen kylvyn sain asiakkaan kanssa kun puhekielenä oli englanti. Loistava kokemus, ajattelisin.

Jokusen palautteen olen ehtinyt lukemaan arjen tiimellyksessä ja keskimäärin arvosanalla hyvä, ovat olleet. Ensiviikon jälkeen sitten nähdään lopullinen tulos.

Vapaalla olen hoitanut omaa hyvinvointiani, käymällä hieronnassa ja matkustellen lähiympäristössä sekä hieman kauempana.


Espanjan ja Afrikan välimatka meritse on vain noin 20km, joten lähdimme Afrikan valloitukseen. Matkan päämäärä oli Tangerin kaupunki, jossa pääsi tutustumaan paikalliseen ruokaan ja kaupankäyntiin. Täytynee huomauttaa että varsinkin kaupankäynnissä oli huomattavissa erilaisuuta, mikäli sitä vertaa länsimaiseen.
Kannatti lähteä ja hankkia tuollainenkin kokemus, näin Pohjolan Neitona.


Kommentit

  1. Olet hyvin saanut tutkinnonperusteisiin sisältyvät tavoitteet toteutumaan työssäsi ja selvästi pohtinut niitä myös, hienoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hola

Buenos dìas

Lähtö lähellä